Tiny houses gebruiken gemiddeld 45% minder energie, dan conventionele woningen. Daarnaast hebben tiny houses een kleinere footprint op de omgeving, door gebruik te maken van een lichtere fundering. Zo kan in de toekomst het land opnieuw gebruikt worden.
Hoe gaaf zou dat zijn eindelijk een plek voor jezelf! Voor de meeste jongere die meer willen dan een simpele studentenkamer, is dat moeilijk om voor elkaar te krijgen. Een plek die niet te groot is en die omringd is door natuur, tiny houses brengen dan de uitkomst.
De vraag naar woningen is enorm groot. Voor de jongeren generatie is het moeilijk om aan een woning te komen. Met dit project kan daar een verandering in gebracht worden, door de tiny houses alleen voor jongeren beschikbaar te stellen. Zo maken ze een eerlijke kans op de woningmarkt. Van een jongeren voor een jongeren.
Om dit project te realiseren, wordt er gebruik gemaakt lokale partijen. Daarnaast worden er nieuwe technieken gebruikt die ecologisch verantwoord zijn.

Blijf op de hoogte!

Geef aan dat je interesse hebt in Tiny house mogelijkheden in de omgeving van Rotterdam en we nemen contact met je op zodra er concrete mogelijkheden zijn.

    "In business it's not about people, it's about relationships"
    "Opportunities don't happen, you create them"